On Air sign
My Jazzy Life

Interview met Radio Drenthe

Waar een deur dichtgaat, gaat een raam open. Een heerlijke tegeltjeswijsheid, die je ongetwijfeld kent. Cliché, maar vaak wel waar. Zo gooide Radio Drenthe een raam open toen ik een deur dichtsloeg. Vlak nadat ik bekendmaakte het hoofdstuk ‘Oes de Popzangeres’ af te sluiten en te starten met een nieuw jazzy hoofdstuk, kreeg ik een uitnodiging van de redactie van Radio Drenthe. Of het me tof leek een radio-interview te doen over de switch naar jazz? Natúúrlijk!

Nou hoor ik je denken: “Vanwaar Radio Drenthe? Ze komt toch uit Groningen?” Die vraag begrijp ik volledig, want over het algemeen besteden de regionale stations (RTV’s) voornamelijk aandacht aan nieuws en artiesten uit de desbetreffende regio. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben geboren in Groningen, groeide op in Drenthe én Friesland, verhuisde naar Groningen om te studeren en woon inmiddels in Flevoland. Mocht er nou toevallig iemand van één van die regionale zenders meelezen: ik doe met liefde nog een interview!

Heb je het interview gemist? Beluister het hier:

Interview Radio Drenthe: de overstap van pop naar jazz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *